Ditt företags julgåvor är en viktig del i din marknadsföring, internt och externt. Bland dina anställda är julklappen en efterlängtad bonus i slutet av året. Rätt vald blir din julgåva en trevlig överraskning som kan komma till användning under många år framöver. Även dina kunder uppskattar förstås en fin julgåva och kanske förblir lite extra trogna under det kommande året.

Du måste inte ta till överdåd för att julklappen ska bli uppskattad. Med lite eftertanke kan även en mindre, men väl genomtänkt gåva bli mycket uppskattad.

Julklappens historia

I äldre tider hördes klappade det på dörren eller fönstret varpå en väl inlindad julklapp slängdes in. Därifrån härstammar ordet julklapp. Ursprungligen var julklappar oftast hemgjorda och av skämtsam natur, gärna åtföljda av en vers. Nutidens överdåd av paket och dyrbara gåvor är en sent påkommen tradition som uppstått efter andra världskriget.

Vår guide leder dig rätt

Hur ska ditt företag välja julgåvor? Det är en svår och viktig fråga som kan ta mycket tid i anspråk, tid som du kanske bättre behöver till någonting annat. Med vår heltäckande och informativa guide får du hjälp på vägen och kan spara många timmars arbete till viktigare saker.

Vi har delat upp julgåvorna efter kategorier. Vi rankar dem inte i någon speciell ordning även om vi får erkänna att gåvokorten är vår personliga favorit och det enligt oss mest prisvärda alternativet. Att de dessutom ger mottagaren möjlighet att välja fritt ur ett stor sortiment ser vi som ett extra plus. Borta är risken att du ger bort någonting som mottagaren redan har.

Julgåvor till företag ska levereras i stora mängder under mycket kort tid. Därför är det viktigt att vara ute i god tid, så att du säkert kan få levererat de julgåvor du tänkt dig, i god tid före julafton.

Slipp julstressen i år. Sätt dig redan nu och tänk igenom vad du vill ge bort i julklapp och lägg din beställning i god tid.